Vanliga frågor.

Bor du i Karlstad och är trött på städning? Låt Hemänglarna göra jobbet!

Ingår Hemänglarnas tjänster i RUT-avdraget?

Ja. Läs mer om det så kallade Rutavdraget på Skatteverket.se.

Är Hemänglarna försäkrade?

Ja, Hemänglarna har en trygghetsförsäkring via Trygg Hansa. Ring oss om du vill veta mer om försäkringen.

Behöver jag skaffa rengöringsmedel och städutrustning när Hemänglarna ska städa?

Hemänglarna har städutrustning och material som man kan köpa. Vi ger dig gärna råd om vad som behövs i just ditt hushåll. Om du inte önskar köpa rengöringsmedel och städutrustning så tillhandahåller vi detta vid samtliga städningar. Om du redan har lämplig städutrustning kan den självfallet användas.

Hur lång tid behöver ni för att städa min villa på 160 kvm?

Vi kommer gärna med ett förslag som passar dig. Men i slutänden är det du som avgör i vilken omfattning du vill ha hjälp. Städuppgifterna och därmed tiden kan även varieras från vecka till vecka.

Jag kan inte bestämma om jag behöver städhjälp varje vecka eller en gång i månaden. Vad är bäst?

Det beror på hur mycket tid du kan och vill ägna åt hemarbetet själv. Om du har tid att städa själv varje vecka kan du exempelvis anlita oss en gång i månaden för en ordentlig städgenomgång.

Vilken trygghet har jag som kund?

Alla våra medarbetare är utbildade av SRY (Servicebranschens Yrkesnämnd). De har också skrivit på ett sekretessavtal och följer Hemänglarnas kundpolicy. Tillsammans med varje kund skriver vi ett tydligt avtal och en nyckelkvittens i samband med överlämnande av nyckeln. Hemänglarna har dessutom kollektivavtal. Personalen har avtalsenliga löner och pensionsförsäkringar.