Städning med omtanke.

För boende i Karlstad kan professionell städning vara ett alternativ.

Det innebär ett stort förtroende att få komma hem till dig och städa din bostad. Därför arbetar Hemänglarna med väl beprövade städmetoder och noggranna rutiner för arbetet. Givetvis anpassar vi städmetoder och arbetsgång efter din bostad. Efter genomfört uppdrag sätter du snabbt och enkelt betyg på städningen. Är du inte helt nöjd, så åtgärdar vi problemet direkt.

Ansvarsförsäkring

Alla hemänglar är utbildade och godkända av SRY (service-branschens yrkesnämnd). Innan vi tar itu med uppdraget skriver vi även gemensamt på ett tydligt avtal och en nyckelkvittens. För att du ska känna dig helt trygg, är varje hemängel dessutom ansvarsförsäkrad i Trygg Hansa.

Miljöanpassning

Omsorgen om människor och miljö finns alltid med i vårt arbete. Därför behöver du aldrig ha dåligt samvete för att du köper städning från oss. För att minska vår miljöpåverkan cyklar vi så ofta det går, och använder enbart miljöanpassade produkter och arbetsmetoder. När vi måste ta bilen, kör vi självklart miljöbilar. Medarbetarna får dessutom utbildning i miljötänkande för både yrkes- och privatlivet.

Som kund hos Hemänglarna bidrar du till en bättre framtid genom att betala en miljöpremie från 49 kr per faktura. Premiens storlek beror på avståndet till ditt hem. Pengarna används för de miljöutbildningar som personalen genomgår och till företagets miljöanpassade transporter. Överskottet skänks till en miljöfond, som kunderna röstar fram på facebook.com/hemanglarna.

Avtalsenlig lön

Alla som arbetar hos Hemänglarna har avtalsenliga löner. Personalen omfattas av kollektivavtal och är olycksfallsförsäkrade. De får obligatorisk internutbildning i ergonomisk städteknik, för att lära sig att städa på rätt sätt och ta hand om sin fysik.

Är det något du funderar över? Hör gärna av dig till oss på telefon 054-777 27 70 eller skicka ett meddelande här!